MUĞLA İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017 Yılı Eğitim Öğretim Sınıfı Dışı Personelin İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değişikliğine İlişkin Açıklama

Milli Eğitim Bakanlığı personelinin il içi isteğe bağlı yer değiştirme iş ve işlemleri ile ilgili aşağıdaki açıklamaların yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.

 

08/05/2017 tarih ve 6482007 sayılı il içi isteğe bağlı yer değişikliği duyurumuzda “İlçe içi atamalarda kadro şartı aranmayacaktır. (Görev yaptığı okul/kurumdan aynı ilçe içerisinde başka okul/kurum tercihi yapan personelin ataması kendi kadrosuyla yapılacaktır.) maddesi ile ilgili olarak;

 

Yer değiştirme şartlarını taşımaları kaydıyla,


1- İlçede boş norm olmadığı halde aynı ilçede başka okul/kuruma atanmak isteyen personellerin ilçenin uygun görmesi halinde yer değişikliği yapılabilecektir.

Örnek:  A İlçesinde VHKİ boş normu olmadığı halde ilçe içerisindeki VHKİ kadrosunda çalışan personeller yine aynı ilçe içerisinde başka bir okul/kuruma ilçenin uygun görmesi halinde başvuruda bulunabilecektir.

 

2-Aynı ilçe içerisinde geçici görevlendirme olarak çalışan personellerin istekleri, ilçenin uygun görmesi ve idarenin takdiri ile görevlendirme olarak çalıştığı okul/kuruma yer değişikliği yapılabilecektir. 

Örnek: Kadrosu Menteşe İlçesi Dumlupınar İlkokulunda olup, görevlendirme olarak 75. Yıl Ortaokulunda çalışan personel duyuruda ilan edilmediği halde, ilçenin uygun görmesi durumunda görevlendirme olarak çalıştığı 75. Yıl Ortaokuluna başvuruda bulunabilecektir.

  

Emirbeyazıt Mahallesi Dr. Baki Ünlü Caddesi Blok No 12 İç Kapı No 1 MENTEŞE / MUĞLA - 0 252 280 48 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.