MUĞLA İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021 LGS BİLGİLENDİRME VİDEOLARI

6 Haziran 2021 Pazar günü gerçekleştirilecek olan "Sınavla Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumları Merkezi Sınavı" ile ilgili, Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ölçme Değerlendirme Merkezimiz tarafından kılavuz videolar hazırlandı.  
2021 LGS BİLGİLENDİRME VİDEOLARI

Fen liseleri, sosyal bilimler liseleri, mesleki ve teknik Anadolu liselerinin Anadolu teknik programları ve özel program ve proje uygulayan ortaöğretim kurumlarına, öğrenci seçmek amacıyla yapılacak merkezî sınavının uygulanışı ile ilgili Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ölçme Değerlendirme Merkezimiz kılavuz videolar hazırladı. 

 

İki oturum hâlinde gerçekleştirilecek olan "Sınavla Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumları Merkezi Sınavı" ile ilgili merak ettiğiniz tüm soruların yanıtlarına; "2021 LGS Öğrenci Kılavuzu", "2021 LGS Genel Bilgilendirme", "2021 LGS Sınav Görevlileri Kılavuzu" olmak üzere 3 farklı içerikten oluşan videolarımızı izleyerek ulaşabilirsiniz.

 

  2021 LGS ÖĞRENCİ KILAVUZU

 

                                                   

 2021 LGS GENEL BİLGİLENDİRME


2021 LGS SINAV GÖREVLENDİRME KILAVUZU  

 

Emirbeyazıt Mahallesi Dr. Baki Ünlü Caddesi Blok No 12 İç Kapı No 1 MENTEŞE / MUĞLA - 0 252 280 48 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.